BEN ACOMPANYADA! 31-03-2020



Hola Xaloquets! Avui m'acompanyen en el vídeo dues personetes que, també, us volen saludar! Imagineu qui són? Efectivament la Martina i la Paula! A elles, els hi passa com a vosaltres tenen moltes ganes de tornar a l'escola. Troben a faltar als seus companys i als seus mestres! És que ja sabeu que a la nostra escola ens ho passem d'allò més bé, oi? Però, sabeu què? Cada vegada està més a prop aquest dia! Ànims!



Ah, per cert! Si us ve de gust, envieu-me algunes fotos vostres amb les "feinetes" que aneu fent aquests dies a casa! Ja n'he rebut algunes, mireu que bé li ha quedat el quadre en blanc a la Jana! L'ha convertit en un joc de taula, en una placa de cocció i en un quadre artístic. Quina bona idea Jana! 



La Mirta també ens ha enviat les seves feines! Una passada! La queda't un dibuix invisible xulíssim! I amb el quadre en blanc tota la família va acabant-se animant! Mireu!


 
A més, la Mirta ens ha enviat la feina que varen preparar per a quan arribes el moment de la seva setmana de protagonista! Quina bona idea Mirta i Família! Gràcies per compartir amb tots nosaltres aquests moments!




MOLTS PETONS I ABRAÇADES!


Estefania.