DOBLE SORPRESA! 1-4-2020

Bon dia Xaloquets! Avui tenim per vosaltres una DOBLE SORPRESA! El Jordi treu el cap per saludar-vos i a continuació us posem el muntatge dels acudits que ens vàreu enviar! Gràcies per la vostra col·laboració constant amb nosaltres! Sou genials Xaloquets i famílies!


Jordi què ens vols dir? Nosaltres també et trobem molt i molt a faltar!


Confiacudits! Aquí, el nostre muntatge! Esperem que us agradi Xaloquets! L'hem muntat amb moltíssima il·lusió! 
 AQUEST VÍDEO ÉS EL RECULL DE TOTS ELS ACUDITS QUE ENS HEU ENVIAT! MIREU-LO BÉ, PERQUÈ EL VÍDEO QUE APAREIX A LES XARXES SOCIALS ÉS NOMÉS UN PETIT RESUM!


Seguim rebent fotos amb el resultat final de les vostres feines i sabeu què? ENS ENCANTA! Us seguim animant a enviar-nos tot allò que vulgueu! Mireu:

El Max ens ha enviat el seu quadre en blanc! Max t'ha quedat maquíssim. L'ha convertit en un tres en ratlla, en un dau i en un taulell d'escacs! Bravo imaginació al poder!

La Clàudia ens ha passat dues fotografies! Una d'elles apareix ella treballant: Clàudia com ens ha agradat veure't! L'altre és el resultat del seu quadre en blanc convertit en estel! Magnífica Clàudia!



El Martí Garcia ens ha passat una fotografia  amb el resultat del seu dibuix invisible! Quina Passada Martí! També, una altra de molt graciosa en la que surt amb el seu germà. Mireu! Com ens agrada veure que esteu gaudint del confinament, ajudant a casa i ben animats i contents! Gràcies família per compartir aquests moments amb nosaltres!




XALOQUETS I XALOQUETES UN DIA MENYS! 

COM US TROBEM A FALTAR! 

MUAK!