PROPOSTES DE TREBALL PER SETMANA SANTA! 2-04-2020


Hola nois i noies de Xaloc! Espero que us divertiu amb l'activitat de llengua que us he proposat en el vídeo! És una bona activitat per portar a terme algunes "estonetes" durant aquestes vacances! 




Ah, per cert! La "señorita Charo" també té un petit missatge per a vosaltres:

HOLA "XALOQUETS" CUANTOS DÍAS LLEVAMOS SIN VERNOS. OS ECHO MUCHO DE MENOS. OS ANIMO A SEGUIR CON LAS ACTIVIDADES Y CUENTOS DE BEATRIZ MONTERO Y OS ENVIO UN SÚPER ABRAZO MUY CARIÑOSO PARA CADA UNO DE VOSOTROS Y VOSOTRAS.

  Seguim rebent fotografies amb les vostres feines! Ens encanten! Sou uns artistes! Xaloquets.










 PROPOSTES DE TREBALL PER SETMANA SANTA.

Pel que fa a l'àrea de llengua catalana us animem a elaborar petites expressions escrites. Podeu explicar quin conte us esteu llegint aquests dies de Setmana Santa (on i quan llegiu, de què va el conte, si us agrada o no... Etc.)
També, podeu elaborar un diari amb petits resums de cada dia.

SOBRETOT! El més important és que durant tots aquests dies de vacances NO DEIXEU D'ESCRIURE! Encara que sigui petits escrits!

Per seguir treballant la lectura i la comprensió lectora us enllacem la web d'un joc molt divertit. En aquesta, hi trobareu un dibuix i una descripció. Heu de llegir el que us demana i aconseguir representar-ho en el dibuix. Endavant!

http://www.genmagic.org/lengua2/comprens1.swf
(OBRIR AMB INTERNET EXPLORER)

Us ve de gust aprendre un poema sobre la "MONA". El podeu recitar a casa! I, fins i tot, si us animeu enviar-nos un vídeo!



Pel que fa a l'àrea de matemàtiques us suggerim no deixar de treballar la numeració. Per això, us proposem una web on haureu de completar unes sèries numèriques correctament per descobrir els dibuixos amagats. Sereu capaços d'endevinar els dibuixos abans que apareguin? Segur que sí!

http://www.genmagic.org/mates2/da1c.swf
(OBRIR AMB INTERNET EXPLORER)

En aquesta altra web podreu seguir treballant els números. Primer haureu d'observar atentament les imatges i buscar i comptar tots els dibuixos iguals. Finalment, haureu d'escriure el resultat en el requadre. Vinga, ànims sou uns bons exploradors!

http://www.genmagic.net/mates1/iguals1c1.swf
(OBRIR AMB INTERNET EXPLORER)

Si us ve de gust podeu treballar unes quantes operacions per càlcul i per descomposició de base 10, endavant! Des de l'inici del confinament, no hem tornat a proposar practicar les sumes i les restes. Ànims segur que aquests dies trobeu temps! Podeu agafar un paper, copiar-les i practicar!

SUMES
245+167= / 309+133= / 452+98= /560+249= / 324+189=

RESTES
121-95= / 215- 168= / 346- 159= / 241-167= / 111-68=

Us animeu a seguir treballant el càlcul i el raonament matemàtic amb tota la família a partir dels jocs de taula? Què ens dieu, bona idea oi? Així que, aquests dies, a jugar molt i molt! Al parxís, a l'oca, al monopoli, al Sudoku, etc.


Pel que fa a l'àrea de projecte, si voleu, ara que tenim uns quants dies de vacances, podeu seguir avançant tranquil·lament. Però, abans una pregunteta: vàreu investigar sobre la llei de les "3R" de Greenpeace? Si no vau poder fer-ho! Sempre és interessant aprendre més!
Un cop heu pensat i explicat el que per vosaltres és un anunci publicitari, us proposem buscar informació, amb l'ajuda dels pares, sobre aquest (que és, per a què serveix o quina finalitat té i quines característiques ha de tenir). A continuació podríeu elaborar un petit resum final amb les vostres paraules.

ATENCIÓ! Us atreviu a elaborar un anunci publicitari? Endavant! Si voleu envieu-me les fotografies.


Pel que fa a làrea d'educació visual i plàstica us posem un enllaç on podreu trobar "infinites" manualitats per a fer aquests dies de pasqua!

manualitats Pasqua 

https://www.pinterest.es/mariaticoalburq/manualitats-pasqua/

També, podríeu elaborar la vostra pròpia "MONA DE PASQUA" amb els ingredients que tingueu per casa! Igualment, deixem una recepta! Mireu!

 

Des de l'àrea de música la Jordina us pregunta què tal us van les coreografies de SOFIA i SHAKE IT OFF i si heu practicat alguna cançó amb el XILÒFON GALÀCTIC? Us anima a enviar-li un vídeo del ball que us surti millor o del que més us agradi al seu correu electrònic: jcampi@escolatabor.cat

També, us enllacem la llista de SPOTIFY perquè canteu al balcó, a la terrassa, al jardí, a l'habitació o al menjador:
https://open.spotify.com/playlist/6xklSVHFxEqZQxhNm2uVM3?si=Ci_nQVN3RWqNz3Mg7h_-IQ

 

Tot i que, aquests dies estem utilitzant molt les noves tecnologies fa dies que no parlem d'informàtica i és una llàstima perquè a vosaltres us encanta. Sempre ens dieu que els vostres millors dies de la setmana són els dilluns i els dimarts quan el vostre horari marca l'hora de speaking / informàtica! Sabem que els dimecres amb l'educació física també us encanten! Tranquils, ja recuperarem aquest horari! 

 Així que, per aquests dies us enllacem dos jocs d'informàtica. Amb ells podreu jugar, divertir-vos i alhora practicar moviments amb el "ratolí". Us sembla bé?

https://www.vedoque.com/juegos/muevelamano.swf
(OBRIR AMB INTERNET EXPLORER)

https://www.owlieboo.com/juegos_html5/burbujas/index.php?pais=espana
(OBRIR AMB INTERNET EXPLORER)


CONCLUSIÓ per tots aquests dies de vacances: us animem a seguir llegint i treballant de valent i a part de les tasques que us acabem de proposar per Setmana Santa, us suggerim seguir treballant amb totes les webs que hem anat penjant al llarg d'aquestes setmanes. És una bona manera de continuar practicant i reforçant els continguts essencials de cada àrea: lectura, comprensió, operacions, càlcul, raonament, etc.

RECORDEU: hi haurà estones per a tot i temps per a tot!

Fins aquí un altre dia virtual i les diferents tasques possibles per fer al llarg de les Vacances de Setmana Santa!

Demà, que és l'últim dia, no volem acomiadar-nos amb cap feina! Preferim d'una altra manera... Haureu d'esperar!

Molts i molts petons Xaloquets!!!