XALOC: ENS DIVERTIM? MOLT BONA SETMANA SANTA! 3-04-2020


Hola Xaloc! Arribem a l'últim dia lectiu d'una altra setmana i, tot i seguir confinats a casa, també, a l'inici de la SETMANA SANTA! 
Gràcies per seguir enviant-nos les vostres imatges! Ens fa moltíssima il·lusió veure'us. Avui posem algunes fotografies que ens ha enviat la Daniela, el Gerard i la Jana. Gràcies guapíssims!

La Daniela ens envia una fotografia on surt ella al balcó de casa seva amb un molinet que ha fet en honor al seu cosí Dídac, per al dia Internacional de l'Autisme, que va ser ahir!


El Gerard ens envia moltes fotografies i ens ha explicat que juga molt, que fa molts treballs manuals però, sobretot, que està molt content perquè fa tres setmanes que té una "gosseta" que es diu Nala.





La Jana ens explica que està a Cardona amb els seus avis i que està treballant molt. S'ha fet un horari i al matí fa sumes, restes i multiplicacions amb el seu avi. Ens diu també, que fa el joc de càlcul que us vàrem proposar en un dels vídeos i que, també, fa dictats amb la seva àvia. Ens explica, que a la tarda fa dansa i angles per videoconferència i que sobretot té moltíssimes ganes de tornar a l'escola per veure als seus companys! Estàs molt ben organitzada Jana! Segueix així!  

Per últim la Jana ens diu que hi ha algunes webs que no es poden obrir i aprofito per dir-vos que moltes d'aquestes webs de treball s'han d'obrir amb "l'Internet Explorer" i totes s'obren. Ja veureu, proveu!




He pensat que arribats aquest punt cal posar una mica de diversió a tots aquests dies i seguir així durant totes les VACANCES! Per això, us ensenyo un petit recull de totes les coses que estic fent, entre d'altres, per divertir-me, aquí, a casa meva. Però, sobretot per passar els dies i les hores d'una manera més amena i entretinguda!

Espero que us agradi molt i us animo que us feu moltes i moltes fotografies divertides i a la tornada ens les envieu! Què us sembla? Així, TORNAREM TOTS BEN EIXERITS I RIUREM UNA MICA! El més important és no perdre mai el somriure!


MOLT BONA SETMANA SANTA XALOQUETSSS I MOLTS PETONS PER TOTS AQUESTS DIES!