SEGUIM AMB L'AVENTURA? 18-03-2020


Benvinguts al món tecnològic!

En aquesta entrada, primer, us proposem unes "dinàmiques per pensar". Durant aquests dies, el temps ens permetrà pensar i reflexionar molt sovint i nosaltres som uns artistes en aquest camp! COMENCEM?



1. QUÈ US EMPORTARIEU A UNA ILLA DESERTA?
 Imagineu que heu de sobreviure en una illa deserta. Com ho farieu?


2. TENIU 60 MINUTS PER MARXAR DE CASA!
 Heu de sortir de casa i només teniu 1 minut per agafar allò que és imprescindible!


3. L'ESTIU MÉS CALORÓS DE TOTS ELS TEMPS!
El sol escalfa més que mai per culpa del canvi climàtic! Penseu quines accions podem fer per protegir la terra d'aquest infern ara que encara som a temps!


4. HOUSTON TENIM UN PROBLEMA!
S.O.S! Viatge especial en marxa! Anomeneu 10 coses que  us emportarieu a la lluna!
5. PERILL! UN ATAC ALIENÍGENA!
Una invasió alienígena ens obliga a estar tancats durant uns dies! Feu una llista del que necessitem per sobreviure dins d'un tanc!



Oi que esteu animats?  Voleu que seguim?

Des de l'àrea de llengua catalana us proposem una web per treballar uns mots encreuats ben entretinguts! Així, aprofitem i treballem una mica de vocabulari! Que divertit!

Des de l'àrea de llengua castellana us seguim animant a visualitzar els vídeos per YouTube, que tant i tant us agraden, de la Beatriu Montero. Ja coneixeu que és una "contacontes" magnífica!

Des de l'àrea de matemàtiques, us animeu a trobar quin és el número que falta? Endavant proveu!
  
https://clic.xtec.cat/projects/sumes/jclic.js/index.html


 Des de l'àrea de projecte i enfocant la feina a la part més artística us proposem que elaboreu un dibuix d'un paisatge natural sense contaminació i un altre d'un paisatge amb contaminació. Aquesta vegada, a diferència de l'anterior sí podeu utilitzar el dibuix figurat. Endinseu-vos dins del món de les imatges!

Ah! Voleu escoltar o aprendre una cançó de "Pobles i ciutats". Ànims, cliqueu a l'enllaç! Podeu fer una reflexió sobre si és millor viure al poble o viure a la ciutat! Endavant!

https://youtu.be/qD5Dbwch8Hk


Des de l'àrea d'Educació Física us proposem un enllaç que us permetrà entrar a una illa DIVERLAND. Un cop dins us podreu moure lliurement per diferents atraccions. A cada lloc/atracció hi ha una sèrie d'activitats a realitzar! Que divertit sembla oi? Animeu-vos a provar!

http://recursostic.educacion.es/primaria/ludos/web/

Des de l'àrea d'educació artística i musical us suggerim dues webs. Amb la primera podreu jugar i practicar ritmes de negra i silenci, dibuixar la clau de sol, provar de reconèixer el ritme musical, col·locar les notes LA, SOL, MI al pentagrama i agafar les notes en el pentagrama.

Entreu al Xilòfon Galàctic i practiqueu (heu de seguir els colors de les notes):


- Canta el gall.


www.aprendomusica.com


Amb la segona web podreu tocar famoses peces de piano amb el teclat de l'ordinador o la tablet. Aneu a "choose diferent piece". Us recomanem:
- Moonlight sonata de Beethoven.
- Mozart music pack:Twinkle little star (toqueu-la al vostre ritme, no al ritme de la demostració).

www.touchpianist.com


No volem tancar aquesta entrada al nostre blog sense felicitar a la Vinyet i al Xihan! Sabem que, el divendres la Vinyet i, el dissabte el Xihan, fan 8 anys! Són uns aniversaris diferents però esperem que siguin molt i molt especials! A la tornada els celebrarem plegats a l'aula. 
 Així que des de la distància... MOLTES FELICITATS!

Endavant Xaloquets! Ens quedem a casa però junts seguim aprenent i creixent!