INICIEM PLEGATS UNA NOVA AVENTURA? 16-03-2020

Benvolgudes famílies i benvolguts Xaloquets,

Durant uns quants dies i mentre hàgim d'estar a casa, utilitzarem el nostre blog d'aula per comunicar-nos.

Us anirem proposant i suggerint algunes activitats que podreu anar fent des de casa.

ATENCIÓ! SÓN NOMÉS Suggeriments.

En aquesta primera entrada us fem menció a les activitats que vàrem repartir, en paper, l'últim dia a classe per fer voluntàriament. Estaria bé, no deixar de practicar i de recordar la mecànica de la suma de la resta i de la multiplicació. Engresqueu-vos a ensenyar el vostre domini de totes aquestes operacions als pares i mares!

També, vàrem donar una expressió escrita. Animeu-vos a deixar volar la vostra imaginació i inventeu un fabulós conte! Recordeu que, tots els contes han de tenir un inici un nus i un desenllaç! Som experts en escriure contes!

A part d'aquestes feines, estaria bé seguir practicant diàriament la lectura i no deixar-la, sobretot, ara que tenim temps. Així que, us proposem agafar un llibre i triar una de les zones de casa que més us agradi. Aquells que teniu jardí és un bon moment per sortir a llegir una lectura sota el sol.

Us animeu a crear un treball manual pel dia del pare? Segur que serà un regal ben ESPECIAL! Aquí teniu alguna idea molt fàcil i ràpida.



Ja veieu Xaloquets! Totes aquestes activitats us proposem per començar la setmana! Us animeu a fer-les?
A mitjans de setmana us presentarem més activitats.

En definitiva, aquests dies us anirem suggerint diferents activitats i tasques! Des de l'ordinador i des de casa, junts, entrarem al món dels reptes, dels jocs, dels enigmes, de les cançons, dels dibuixos, dels mandales, de les sopes de lletres, dels poemes i els refranys! D'un munt d'idees! Us sembla bé?
Ah! Per cert!Recordeu rentar-vos molt i molt  bé les mans!

Estem en contacte Xaloquets! Endavant les atxes!